Nyt i dit PLUS-abonnement: Radar er techs politiske forsamlingshus

17. maj kl. 12:46
Radar
Til venstre stifter og redaktionschef på Radar, Peter Christian Bech-Nielsen, og medstifter og undersøgende journalist Mats Magnussen. Illustration: Privat.
Det nyeste medlem af ING-familien og PLUS-abonnementet hedder Radar. Her er politik og samfund i hjertet af tech.

Techmediet Radar blev i starten af marts 2023 del af Teknologiens Mediehus og dermed søstermedie til Ingeniøren og Version2. Nu er Radar flyttet ind i systemerne og blevet del af PLUS-abonnementet.

Hvad får du så med Radar ombord? Radar er blevet til i erkendelsen af, at tech er politisk og samfundsforandrende. Tech er en magtfaktor, der skal undersøges og udfordres akkurat som de andre magtsøjler, det former vores samfund og virkelighed.

Med Radar får du den stærkeste politiske tech-dækning. Vi undersøger og afslører, hvor teknik og samfund støder sammen. Vi har et stærkt hold af it-ordførere, eksperter og meningsdannere som faste bloggere. Og så leverer vi de analyser og kommentarer, der sætter perspektiv og viden i centrum for tech-debatten.

- Sammen med klima er techdagsordenen den absolut mest kritiske og afgørende platform for, hvordan vores samfund og demokrati ser ud om 5-10-15 år. Derfor glæder vi os over, at vi skal levere techjournalistik til et publikum, der også kommer fra samfundsvidenskaberne, humaniora og socialvidenskab. Tech vedrører os alle, og med den erkendelse in mente går vi til tastaturet, siger Peter Christian Bech-Nielsen, redaktionschef på Radar og politisk redaktør på Ingeniøren og Version2.

Sådan får du adgang til Radar

Radar er en del af dit PLUS-abonnement   
Som IDA-medlem eller PLUS-abonnent har du allerede adgang til Radar.dk.

Har du ikke adgang?   
Har du ikke adgang kan du tegne et gratis og uforpligtende prøveabonnement på 30 dage. 
     
PRØV RADAR GRATIS  

PLUS-abonnementet henvender sig også til erhverv. Læs hvordan du får abonnement med adgang til flere brugere. 
   
LÆS MERE OM ERHVERVSABONNEMENT  

- I lyset af at tech-verdenen med bla. digitaliseringen og den grønne omstilling er rykket højt op på den politiske agenda, senest cementeret ved udnævnelsen af en digitaliseringsminister, er det helt oplagt for os at udbygge vores tech-journalistik med en fløj målrettet det politiske og administrative lag. Det  styrker vores vision om at sikre teknologiens stemme i udviklingen af vores samfund, siger Trine Reitz Bjerregaard, ansvarshavende chefredaktør i Teknologiens Mediehus.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger